Får ikke mikrofonen til å funke

Alt innen lydstudio

Moderator: Mads Størkersen

Får ikke mikrofonen til å funke

Innlegg Morten93 » 08 Mar 2012, 21:55

Hei.
Har nettopp fått kjøpt inn en C1 studio projects kondensatormikrofon til et Maudio Fast Track MKII Pro Tools SE lydkort som gir fantomstrøm, dette ble jeg fortalt skulle funke på PC'en.
Jeg satte dette opp og plugget inn USB kabelen, men mikrofonen lar seg ikke funke og registreres ikke av opptaksprogramene.
Noen som vet hva som er galt? Da jeg leste dette så kan det virke som om man ikke kan koble til med bare USB kabelen.
Jeg er nå ganske fortvilt. Noen som vet hva som er galt?
Bilde
Bilde
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Brukerens avatar
Morten93
Newbie
 
Innlegg: 8
Registrert: 24 Feb 2012, 19:26

Re: Får ikke mikrofonen til å funke

Innlegg Joachim » 08 Mar 2012, 23:46

Ta det rolig nå, det skal være greit koblet, du har jo lys på signal på kortet?

Har du innstallert riktig og siste driver? http://www.m-audio.com/index.php?do=sup ... _ID=6#tabs og kortet kommer opp som hardware?

Har jo ikke helt oversikt over dine innstillinger og opptaksprogram men det ligger "garantert" i software. Angi fast track som lydkort for "input" her og der :D

kontrollpanel, lyd adm lydenheter osv..
Mvh
Joachim Venberget
Brukerens avatar
Joachim
Pro Member Gold
 
Innlegg: 2042
Registrert: 11 Sep 2003, 18:41
Bosted: Øya

Re: Får ikke mikrofonen til å funke

Innlegg Morten93 » 09 Mar 2012, 10:34

Der funket den! Tusen hjertelig takk!
Bilde
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Brukerens avatar
Morten93
Newbie
 
Innlegg: 8
Registrert: 24 Feb 2012, 19:26


Gå til Studio

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron