Lydtekniker Kulturkirken Skåre

Trenger du tekniker eller jobb er dette forumet å legge din forespørsel.

Moderator: Mads Størkersen

Lydtekniker Kulturkirken Skåre

Innlegg Snickers-is » 11 Apr 2008, 01:33

Er du en lydteknikerspire på Haugalandet?

Haugesundskirken Skåre har i løpet av den siste tiden fått status som kulturkirke. Til nå har den blitt benyttet til fremvisning av kunsprosjekter og konsertarrangementer med innleid PA.

I løpet av våren/forsommeren skal Midgard Audio AS levere nytt PA-anlegg i Kulturkirken Skåre. I den forbindelse er det ventet at antallet konsertvelder vil øke, og en del av totalmålsetningen er å skape tilgjengelighet for mindre etablerte artister. Kulturkirkekomiteen er derfor på jakt etter en som kunne tenke seg å være Kulturkurken Skåres faste lydtekniker. Det vil ikke være snakk om noen fast timeplan i første omgang.

Det er ønskelig at vedkommende har noe grunnleggende kunnskap om lyd og lydteknikerfaget, samt er det avgjørende at vedkommende lærer seg å kjenne utstyret i kulturkirken, noe som trolig er lettest ved installasjonen/kalibreringen.

Jobben vil omfatte et teknisk ansvar og rett kandidat kan på sikt få andre arbeidsoppgaver knyttet til arrangement, booking, PR osv.

Interesserte bes kontakte undertegnede snarest så vil jeg formidle kontakt videre til rette personer i kulturkirkekommiteen.

MVH
Jørn Rune Kviserud
Daglig leder
Midgard Audio AS
MVH
Jørn Rune Kviserud

Hifi og DIY: http://www.midgardaudio.no
Pro audio: http://www.midgardaudio.no/pro
Snickers-is
Active Member
 
Innlegg: 156
Registrert: 01 Mar 2008, 01:41
Bosted: Rakkestad

Gå til Freelance/stillingsannonser

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron