Utdanning lydteknikker?

Her kan nybegynnere og "ferskinger" innen lydbransjen stille spørsmål og kanskje få svar på ting man lurer på. Ingen spørsmål er for dumme!

Moderatorer: Rune Skramstad, Mads Størkersen

Utdanning lydteknikker?

Innlegg Mikkel » 06 Mar 2011, 01:56

Hei, eg er en gutt på 19 år som er veldig interessert i å jobbe med lyd, lys og scene. har rigga til litt konserter og småting i skole-sammenheng før, men ikke noe større. har nå kommet fram til at eg har lyst til å prøve å få meg en jobb der eg kan drive med dette på heltid. men noe eg ikke helt klarer å finne ut er hvilken utdanning eg skal fortsette på nå? utdanninga eg har til nå er elektro grunnkurs, data og elektronikk, og forkurs for ingeniør.

leser det er mange som sier det går mest på å komme seg inn i miljøet og skaffe seg kontakter og erfaring. men det må vel være lurt å få en relevant utdanning innafor området? etter å søkt litt rundt på nettet har eg kommet fram til at kanskje toårig scene og lys utdanning på NISS ville være et bra valg? men har også hørt at lyd utdanninga på NISS går mere på lyd-produksjon, noe som vel ikke er det mest aktuelle når man vil styre lyd på konserter.?


Takk for svar=)
Mvh. Mikkel S. Bastiansen
Mikkel
Newbie
 
Innlegg: 3
Registrert: 01 Feb 2011, 01:02

Gå til Nybegynner

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron